Hjemmesider

Hvorfor skal du have en hjemmeside

En hjemmeside er et vindue, et kig ind i din virksomhed, 24 timer i døgnet, 365 dage om året "worldwide". Derfor er det vigtigt, at du sikre, at din hjemmeside til enhver tid, udtrykker din identitet, dit image, på en visuel og professionel måde som gør, at du får skabt tillid og værdi omkring dig, din virksomhed, og dine ydelser.

Husk på, at internettet er et "koldt medie", og det er gennem din hjemmeside, at du får mulighed for at få mere forretning uden selv at opsøge det. Derfor skal du også vælge er være 100 % på i alt der vedrører din markedsføring på internettet.

Søgemaskineoptimering

Søgeordsoptimering, søgeoptimering eller søgemaskineoptimering, er noget alle hjemmesider har brug for.

En hjemmeside der ser rigtig flot ud og som måske endda er lavet helt efter bogen, både grafisk, identitet- og image mæssigt, men det er ikke lig med at der så bare vælter nye kunder ind når den kommer på internettet.

Læs mere her

CMS Simple-Web

CMS står for "Content Management System"

På dansk betyder det: "et værktøj til vedligeholdelse" af din hjemmeside.

Weboteket har udviklet sit helt eget CMS modul. Vi kalder det for Simple-Web - fordi det er meget fleksibelt.

 Læs mere her

Webdesign

Et præcist design, er når genkende-ligheden mellem internet og den fysiske fremtræden af virksomheden går hånd i hånd.

Virksomhedens hjemmeside er et vindue, et image af din virksomhed, som hele verden har adgang til, 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Læs mere her

Hvorfor en Webshop

Ja hvorfor ikke kunne man jo spørge? Fordi handel på nettet i disse år, er inde i en rivende udvikling. Og med en webshop, kan du sælge dine produkter via internettet 24 timer i døgnet, 365 dage om året fra kun kr. 398,- pr. mdr. inkl. Dankort modul.

Læs mere her

Nyhedsbrev

Et Nyhedsbrev er det vi kalder "simpel elektronisk markedsføring"

Og får du først adgang til dine kunders "indbakke" så er du godt på vej til at have skabt en værdi for både dig selv som dine kunder.

Læs mere her

Weboteket som webmaster

Du kan vælge om du vil have en person til at passe din hjemmeside og opdatere den løbende for dig - vi kalder det for Outsourcing.

På den måde sikre du, at din hjemmeside er dynamisk og kontinuerligt er opdateret. Og du behøver ikke tænke på uddannelse af medarbejdere.

Læs mere herUdvikling

Udvikling - special programmering der får dig ud over rampen

Har din virksomhed brug for en special udvikling af programmer, design- og / eller produktudvikling - så er Weboteket en værdig samarbejdspartner.

Læs mere her
 
Værktøjer
Kort nyt
Få nyhederne som RSS
Webshop
Weboteket er et full-service webbureau med speciale i webdesign til hjemmeside- og webshopløsinger. Vore hjemmesideløsninger etableres med fokus på hjemmesidens værdiskabende effekt i form af blandt andet individuelt design, web-markedsføring og et særdeles brugervenligt redigeringssystem. Prøv vores online værktøj til vedligeholdes af hjemmeside, Simple-Web CMS, kun kr. 1899,- pr. år.