WebShop

Hvorfor en Webshop?

Fordi handel på nettet i disse år, er inde i en rivende udvikling. Og med en webshop, kan du sælge dine produkter via internettet 24 timer i døgnet, 365 dage om året. 

Du kan altså lave forretning, mens dine konkurrenter sover! - fra kun  kr. 398,- inkl. betalingsmodul pr. mdr.

Hos Weboteket, kan man få rådgivning om, hvordan man gør sin WebShop synlig på nettet, og hvordan man laver en økonomisk forsvarlig løsning. Din butik på internettet kan integreres med din nuværende eller kommende hjemmeside, eller den kan køre særskilt som en selvstændig webshop.

Se et udsnit af WebShop løsninger Weboteket har lavet herunder:

Weboteket hjælper med at designe- og søgemaskineoptimere din webshop, og så er det nemt at vedligeholde en internetbutik/webshop. Alt vedligeholdelse foregår via et administrationsmodul, direkte på internettet via din internetbrowser.

Få dit helt eget specielle look på din nye Webshop. Lad Weboteket hjælpe med den grafiske opsætning af din nye butik. Er du interesseret i at høre mere om en løsning med e-handel til din virksomhed - så tøv ikke.

Se hjemmeside referencer her

Kontakt Weboteket, og få en uforpligtende aftale med en af vores konsulenter.
 
Værktøjer
Kort nyt
Få nyhederne som RSS
Webshop
Weboteket er et full-service webbureau med speciale i webdesign til hjemmeside- og webshopløsinger. Vore hjemmesideløsninger etableres med fokus på hjemmesidens værdiskabende effekt i form af blandt andet individuelt design, web-markedsføring og et særdeles brugervenligt redigeringssystem. Prøv vores online værktøj til vedligeholdes af hjemmeside, Simple-Web CMS, kun kr. 1899,- pr. år.