Elektronisk brochurer
Elektronisk brochure eller e-brochure?
Med en elektronisk brochure løsning sparer du trykomkostningerne uden at give afkald på den lækkerhed og læsevenlighed, der ellers er forbeholdt tryksager. Distributions- og lageromkostninger forsvinder i samme øjeblik, du vælger at publicere via en elektronisk mulighed. Og så er det endegyldigt slut med dyre og forsinkede genoptryk af populære tryksager.

En elektronisk brochure får dig ”først på markedet”: Vejen fra tanke til handling er med iPaper minimal. Får du en god idé, som du vil dele med dine kunder, kan du præsentere den for dem selv samme dag. Du behøver hverken bekymre dig om udgifter eller tidsforbrug til produktion og tryk. Og da du kan ændre i din iPaper (gælder dog ikke iPaper Basic), er det heller ikke en katastrofe, hvis der i farten har sneget sig en fejl ind i præsentationen. 

En elektronisk brochure er C02-neutral: Enhver virksomhed med respekt for sig selv har også respekt for miljøet. Du får en bæredygtig kommunikation, som er 100 procent C02-neutral.  

En elektronisk brochure er venner med Google: brochuren er født Google-optimeret. På den måde er du sikker på, at dit katalog, din brochure, din tilbudsavis eller lignende bliver set i søgemaskinen. Du har også mulighed for at tilkoble din e-brochure til Google Analytics og dermed få statistisk overblik.

En elektronisk brochure giver dig omfattende statistik: Ud over muligheden for at koble e-brochuren til Google Analytics, kan du ved hjælp af e-brochurens omfattende statistikprogram holde nøje øje med dine læseres adfærd. Det giver dig værdifuld viden om dine kunder – en viden, du kan bruge til at tilpasse din e-brochure endnu bedre til målgruppen.

En elektronisk brochure tilpasser sig dine behov: e-brochuren er nem at forme efter din virksomheds design og grafiske linje. Den kan antage præcist det visuelle udtryk, du behøver, hvad enten det drejer sig om en årsrapport eller et periodisk magasin. Og så er teamet bag altid klar til at tage udfordringen op, når det gælder komplekse og anderledes måder at bruge e-brochure på.

Kontakt Weboteket, og få en uforpligtende aftale med en af vores konsulenter.
 
Værktøjer
Kort nyt
Få nyhederne som RSS
Webshop
Weboteket er et full-service webbureau med speciale i webdesign til hjemmeside- og webshopløsinger. Vore hjemmesideløsninger etableres med fokus på hjemmesidens værdiskabende effekt i form af blandt andet individuelt design, web-markedsføring og et særdeles brugervenligt redigeringssystem. Prøv vores online værktøj til vedligeholdes af hjemmeside, Simple-Web CMS, kun kr. 1899,- pr. år.