Søgeoptimering

Søgeordsoptimering, søgeoptimering eller søgemaskineoptimering?

Ja kært barn har mange navne, men uanset hvad vi kalder det, så udfører Weboteket altid en gennemgribende søgemaskineoptimering af samtlige hoved- og undersider på din hjemmeside i forbindelse med designopbygningen. 

Det sikrer, at du fra starten af, har en hjemmeside, som er teknisk iorden i forhold til de krav som en søgemaskine som f. eks. Google stiller til hjemmesider, både i dag og fremover.

Det kan for visse søgeord dog være svært at blive placeret højt oppe i søgningerne fra starten af – f. eks.: med de søgeord der er mest udbredte.

I disse tilfælde forslår vi, at du overvejer at støtte op med en Google AdWords annonce.

Weboteket tilbyder oprettelse af Google AdWords annoncer, til virksomheder i hele Danmark, med udgangspunkt i en såkaldt "Grundpakke"

Under grundpakkens afvikling, er du i direkte dialog med en kompetent AdWords certificeret konsulent som vil sikre, at du får det optimale ud af grundforløbet.

Efterfølgende vil du i samarbejde med vores konsulent, kunne planlægge den fremtidige AdWords annoncering, og have fuld kontrol over forbrug og forventet besøgsrater m.m.


Produktet garanterer en målrettet markedsføring på verdens mest benyttet søgemaskine, samt ikke mindst, en styring af omkostningerne således disse ikke løber løbsk.

Weboteket anbefaler yderst sjældent initiativer fra eksterne lerverandører, idet vi ønsker at kunne stå inde for kvaliteten af den markedsføring, som vores kunder anvender på vores foranledning – derfor kan vi med ro i sindet – trygt anbefale Google AdWords annoncer – således din søgemaskineoptimering løbende får de bedste muligheder.

Vi har med succes hjulpet flere af vores kunder til større synlighed, og flere forretningsmuligheder.

Kontakt Weboteket, og få en uforpligtende aftale med en af vores konsulenter.om Google AdWords annoncer.
 
Værktøjer
Kort nyt
Få nyhederne som RSS
Webshop
Weboteket er et full-service webbureau med speciale i webdesign til hjemmeside- og webshopløsinger. Vore hjemmesideløsninger etableres med fokus på hjemmesidens værdiskabende effekt i form af blandt andet individuelt design, web-markedsføring og et særdeles brugervenligt redigeringssystem. Prøv vores online værktøj til vedligeholdes af hjemmeside, Simple-Web CMS, kun kr. 1899,- pr. år.