Hvem er vi

Weboteket ApS

Weboteket, har mere end 10 års erfaring med udvikling af professionelle hjemmesider og webshopløsninger til det danske erhvervsliv.

Vi har specialiseret os i professionelt og individuelt webdesign og søgemaskineoptimering. Vi har gennem årene udviklet rigtig mange flotte hjemmesider, og har herigennem oparbejdet en stort know how og ekspertise omkring udvikling af professionelle lønsomme hjemmesideløsninger, som kan findes af søgemaskinerne.

Vores kundeportofølje dækker hele Danmark - geografi er ikke nogen hindring for et godt samarbejde med Weboteket.

Weboteket, lægger stor vægt på traditionelle dyder som godt købmandskab, åbenhed & kundeservice. Dette afspejles i vores mange kunderelationer, som vi værner meget om.

At investere i en ny flot hjemmeside er en vigtigt beslutning – derfor er det vigtigt for os, at vores kunder får en professionel lønsom hjemmeside, som står mål med det behov virksomheden har, og dermed skaber lønsomhed for virksomheden.

Vi har udviklet vores helt eget CMS modul (Content Management System) – vi kalder det for: Simple-Web Bamboo – som kan tilkobles din hjemmeside, så du selv kan redigere din hjemmeside efter dit helt eget behov.

Systemet er meget fleksibelt, og bliver løbende udviklet og vedligeholdt, således du som kunde hos Weboteket, altid har mulighed for at kunne tilkoble forskellige og ønskelige moduler til brug på din hjemmeside.

Kontakt Weboteket, og få en uforpligtende aftale med en af vores konsulenter - så er du sikker på den rette vejledning og rådgivning til din værende eller kommende hjemmeside.
 
Værktøjer
Kort nyt
Få nyhederne som RSS
Webshop
Weboteket er et full-service webbureau med speciale i webdesign til hjemmeside- og webshopløsinger. Vore hjemmesideløsninger etableres med fokus på hjemmesidens værdiskabende effekt i form af blandt andet individuelt design, web-markedsføring og et særdeles brugervenligt redigeringssystem. Prøv vores online værktøj til vedligeholdes af hjemmeside, Simple-Web CMS, kun kr. 1899,- pr. år.