Elektronisk markedsføring
Hvad er god elektronisk markedsføring? 
Det siges ofte, at man ikke kan lære god marketing eller god SEO (Search Engine Optimization) - men til det siger Weboteket: "jo, det kan man godt lære, men det kræver at man dels lytter til facts, dels bruger sin sunde fornuft, så undgår man at bruge sit markedsføringsbudget forkert."

Som modtager af et reklamebudskab tænker man sjældent over, at der ligger årelange undersøgelser af kundesegmenter, konkurrentanalyser, kulturelle og etiske forhold, demografirapporter og så videre bag vores viden.  Så hvis man ønsker en professional markedsføring, så skal man idag være klar over, at professionel markedsføring laves i dag udelukkende på baggrund af facts, og kreativiteten får frit løb indenfor de rammer kendsgerningerne opstiller.

Weboteket har Adwords certificerede medarbejdere, der hjælper din virksomhed til at sikre, at din adwords annoncering er lønsom. Vi starter altid med en "Grundpakke" - som har til formål at afdække dine besøgendes adfærd på dine hjemmeside, og samtidig sikre at annoncerne interessere dine kunder, og at økonomien er lønsom i hele processen. 

Når man har fået udviklet en hjemmeside eller en webshop, så er det jo overordentlig vigtigt, at den bliver udbredt så hurtigt som muligt - og da det ikke er tilladt, blot at udsende en masse mails til forskellige maillister man falder over, kan det være godt at gå i dialog med nogen der ved noget om forskellige muligheder der passer til den enkelte virksomhed - det kan Weboteket hjælpe dig med.

Muligheder vi tænker på er bl. a.:
Banner reklamer på forskellige kendte portaler og medier
Konkurrencer
SMS og MMS
Google AdWords
Nyhedsbrevs udsendelser
Omtale i medier som TV, aviser, magasiner og lignende
Direct mail kampagner m.m.

Kontakt Weboteket, og få en uforpligtende aftale med en af vores konsulenter.
 
Værktøjer
Kort nyt
Få nyhederne som RSS
Webshop
Weboteket er et full-service webbureau med speciale i webdesign til hjemmeside- og webshopløsinger. Vore hjemmesideløsninger etableres med fokus på hjemmesidens værdiskabende effekt i form af blandt andet individuelt design, web-markedsføring og et særdeles brugervenligt redigeringssystem. Prøv vores online værktøj til vedligeholdes af hjemmeside, Simple-Web CMS, kun kr. 1899,- pr. år.