Referencer

Her finder du et udvalg af vores kunder. Før musen henover billederne - Klik på det billede du vil se nærmere på - så får du referencen helt tæt på!

Se WebShop referencer her

Kunderne siger om Weboteket:

"Efter at have benyttet to forskellige CMS systemer skiftede jeg til ”CMS Simpel-Web Bamboo”. Skiftet foregik gnidningsløst og jeg var meget begejstret for Webotekets hjælp i forbindelse med design af mit website. Dernæst har jeg oplevet, at systemet er dejlig simpelt at håndtere, samtidig med at der er mange og let overskuelige finesser, som gør det lettere at være bruger. Efter denne oplevelse har jeg flyttet endnu et site til ”CMS Simpel-Web Bamboo” og er fortsat meget begejstret for systemet. "
Helene Koers, direktør for www.sk-bogholderiservice.dk og www.jkejendomsservice.dk
 
Værktøjer
Kort nyt
Få nyhederne som RSS
Webshop
Weboteket er et full-service webbureau med speciale i webdesign til hjemmeside- og webshopløsinger. Vore hjemmesideløsninger etableres med fokus på hjemmesidens værdiskabende effekt i form af blandt andet individuelt design, web-markedsføring og et særdeles brugervenligt redigeringssystem. Prøv vores online værktøj til vedligeholdes af hjemmeside, Simple-Web CMS, kun kr. 1899,- pr. år.