Support

Du kan finde hjælp her:

Internet Explorer 10:
Bamboo og SimpleCMS kan hos nogle se ud til ikke at virke efter opgradering til Internet Explorer 10. Løsningen på dette er blot at aktivere 'kompatibilitetsvisning' som vist på billedet.


Egen DNS:
Hoster man sine egne navneservere hos f.eks. Webhosting eller GratisDNS, skal man ændre følgende pegninger:

 Nuværende IP-nr.   Nyt IP-nr. 
81.19.249.41 81.19.232.21
81.19.249.42 81.19.232.22
81.19.249.43 81.19.232.23

Fejl ved afsendelse af email:
TDC har valgt at lukke ned for al "udgående post via smtp på konti" som ikke ligger hos dem, Det vil sige, at hvis du har en ADSL linie igennem TDC, kan du måske ikke længere sende post fra din konto - uden du skal foretage nogle ændringer.

Løsning:
I indstillinger i dit mailprogram, skal du skifte "udgående server (smtp)", den skal fremover hedde mail.ditdomæne.dk. eks. (mail.weboteket.dk)

Der skal klikkes af i: "kræver godkendelse", og den skal benytte samme indstillinger som til indgående post. Det vil sige samme brugernavn og password. Man skal ligeledes bruge en alternativ port, i stedet for port 25, skal man benytte 587. Denne ændring foretages under "Avanceret."


Online video support

Der er pt video support til:

Simple-Web Bamboo

 


Mail support

Du kan maile Weboteket på alle tider af døgnet, vi lover at besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.

Mail til support@weboteket.dk
x

 
Værktøjer
Kort nyt
Få nyhederne som RSS
Webshop
Weboteket er et full-service webbureau med speciale i webdesign til hjemmeside- og webshopløsinger. Vore hjemmesideløsninger etableres med fokus på hjemmesidens værdiskabende effekt i form af blandt andet individuelt design, web-markedsføring og et særdeles brugervenligt redigeringssystem. Prøv vores online værktøj til vedligeholdes af hjemmeside, Simple-Web CMS, kun kr. 1899,- pr. år.